Automate your Marketing
with Womplify




 
Aries's FotoPages

By: Aries Iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Apr-2010 15:14 Email | Share | | Bookmark
Helsinki,Finland & Tallin,Estonia 2010.

Bulan lepas selama 7 hari aku negara Mr. Santa..selama seminggu kat sana...tak banyak beza dgn negara eropah lain cuma penduduk kat sini tak 'kalut' sgt..relak and semua dalam slow pace..jalan pun ok takde nak jammed...konklusi yg boleh aku bagitau hanyalah sejukkkk dan mahal..mahal bukan sbb exchange rate..tp barang barang dia mmg mahal!!..Kali nie aku pergi untuk kerja - kerja factory Acceptance Test kat KONE lift and elevators.

sebahagian dari gambar - gambar kat sana















Monday, 1-Mar-2010 12:02 Email | Share | | Bookmark
whooo the heat...

Panas sungguh sekarang..tp nasib baik panas yang berangin..untuk mengurangkan kepanasan yg agak melampau tu aku pasang bendalah pusing nie kat bumbung...lepas pasang alhamdullilah kurang la sket bahang dalam rumah aku..nak layanG tv siang hari pun ok..bole dikatakan 50% bahang dalam rumah ilang..thank to the inventor!!

pusing laju laju..jgn terangkat bumbung dah la..hehehheh


Thursday, 25-Feb-2010 04:10 Email | Share | | Bookmark
Berbakti...

Semalam aku dapat call dari Dr Shukrimi yang mana merupakan doktor pakar dr UIAM yang telah melakukan pembedahan leher anak sulung aku 3 tahun lepas..tujuannya bertanya akan 'body braces' yang aku guna masa selepas pembedahan dulu..katanya ada patient sebaya anak aky yg memerlukan..ini kerana dahulu aku ada bagitau beliau jika ada patient yang memerlukan alat tersebut bolehlah bagitau kepada aku..mana boleh aku bantu..insyallah..

'body braces' nie takde dalam market malaysia katanya..kena import..rege takyah tanya..TRD adjustable absorber leh lepas..huhuhuhu



sekarang along dah 'straight'


dulu along camni..


doa aku..semoga adik yang akan dapat 'body braces' dapat sihat sebaiknya..amin.


Saturday, 23-Jan-2010 06:06 Email | Share | | Bookmark
2010..and my WISH...



- hope my WISH serves us well-


Monday, 30-Nov-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
Raya Korban 2009

Tahun nie raya kat Kota Bharu lagi sebab raya jatuh dalam cuti sekolah..tp tahun nie aku tak korban..hanya tolong potong daging bahagian korban mama aku..kena gak tazkirah sedas dua kat papa aku sebab tak buat korban..adehhh..

along dengan teman dia..sib baik bukan yg real..dia ada mintak tp bila ckp berak dia sapa nak cuci trus kansel..huhuhuhu


yang nie tak habis habis dgn ambil gambar..huhuhuhu


dua org yg suka bergaya nie..


dah berisi yea kita..huhuhu




budak paling kecik dalam famili..






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net